Auris Fortaal Aurislogo

Deel dit artikel


Freerunning bij Auris Fortaal

Uw zoon / dochter heeft vanuit Special Heroes kennisgemaakt met Freerunning

De bovenbouwgroepen hebben de  clinic freerunning  gevolgd. Deze werden gegeven door Eddy Yarally. Gelukkig hoeft het nog niet helemaal afgelopen te zijn. Deze sport kan uw zoon/dochter blijven beoefenen wanneer hij / zij dat leuk vindt. Om een indruk te krijgen wat de kinderen zoal gedaan hebben kunt u het filmpje hieronder aanklikken.

Heeft u vragen over freerunning
Contactpersoon: Eddy Yarally van Spelen is leren.
E:eddy@yarally of spelenisleren@live.nl
 

 

Special Heroes is een landelijk sportstimuleringsprogramma om leerlingen binnen het speciaal onderwijs te laten zien en ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het project is een initiatief van de PO-raad, Stichting Onbeperkt Sportief en NOC*NSF met als doel de jeugdsport van leerlingen in het speciaal onderwijs een impuls te geven. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met scholen, lokale sportaanbieders en Special Heroes. Meer informatie over Special Heroes vindt u op onze website www.specialheroes.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/SpecialHeroesNL.

Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden voor sporten en bewegen voor uw zoon/ dochter? Neem dan contact op met onze vakleerkracht bewegingsonderwijs (Cor de Bruine) of met Special Heroes (Sandra van Wijhe - Faase).