Auris Fortaal Aurislogo

Deel dit artikel


Uitnodiging oma & opa-middag op dinsdag 22 maart 2016

Beste oma’s en opa’s,

 

Onderwerp:    Uitnodiging oma & opa-middag op dinsdag 22 maart 2016

Aan de oma’s en opa’s van de kinderen uit de groepen:                                                                                      

 1-2 A, 1-2 B, 1-2 C, 1-2 D, 1-2 E , 1-2 2TO, 3-4 2TO, 3A, 3B, 3C (3C heeft altijd les op locatie Agavedreef, maar is voor deze middag ook uitgenodigd op locatie Santa Cruzdreef).
 

Wij  willen u van harte uitnodigen om op dinsdag 22 maart een middag door te brengen op de school van uw kleinkind, Fortaal, locatie Santa Cruzdreef (Santa Cruzdreef 30).

De middag is van 13.00 – 15.00 uur; vanaf 12.45 uur zijn de deuren voor u geopend.                     De middag heeft een gezamenlijk gedeelte en een deel waarin ieder een kijkje kan  nemen in de groep van zijn/haar  kleinkind.

Voor het gezamenlijke deel zijn wij tevens op zoek naar 1 of 2 oma (‘s) / opa (‘s) die kort iets willen vertellen over hun kleinkind. Graag hieronder bij het invulstrookje aangeven.

Mocht u niet kunnen, dan is een ander familielid of goede bekende van uw kleinkind natuurlijk ook van harte welkom. De middag is deze keer echter niet bedoeld voor ouders.

We hopen u allen te mogen ontvangen op dinsdag 22 maart!

Met vriendelijke groet,                                                                                                                             Het Onderbouw Team van Fortaal, locatie Santa Cruzdreef en locatie Agavedreef.

 

UITNODIGING OMA & OPA-MIDDAG  22 MAART                                                                 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u dit strookje voor  11 maart mee naar school geven? Alvast hartelijk dank!

De oma / opa van …………………………………………………….. (Naam leerling)

komen met ……… personen naar de middag.

Wij willen / ik wil kort iets vertellen over mijn kleinkind.                    Ja / Nee*            (*doorstrepen wat niet van toepassing is)