Floorball / Unihockey

Uw zoon / dochter heeft vanuit Special Heroes kennisgemaakt met Floorball / Unihockey

De bovenbouwgroepen hebben de  clinic floorball / unihockey gevolgd. Deze werden gegeven door Simone Lindenhovius van de Utrechtse floorball vereniging ‘UFC Utrecht’. Gelukkig hoeft het nog niet helemaal afgelopen te zijn. Deze sport kan uw zoon/dochter blijven beoefenen wanneer hij / zij dat leuk vindt.

Heeft u vragen over floorball bij UFC Utrecht?
Contactpersoon: Tessa Dijkman (voorzitter – trainingscoördinator)
E: info@ufcutrecht.nl
I: www.ufcutrecht.nl

Special Heroes is een landelijk sportstimuleringsprogramma om leerlingen binnen het speciaal onderwijs te laten zien en ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het project is een initiatief van de PO-raad, Stichting Onbeperkt Sportief en NOC*NSF met als doel de jeugdsport van leerlingen in het speciaal onderwijs een impuls te geven. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met scholen, lokale sportaanbieders en Special Heroes. Meer informatie over Special Heroes vindt u op onze website www.specialheroes.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/SpecialHeroesNL.

Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden voor sporten en bewegen voor uw zoon/ dochter? Neem dan contact op met onze vakleerkracht bewegingsonderwijs (Cor de Bruine) of met Special Heroes (Sandra van Wijhe - Faase).