Auris Fortaal Aurislogo

Contact


Locatie Agavedreef
Agavedreef 92
3563 EN Utrecht
T (030) 266 08 75
E fortaal@auris.nl

 

Locatie Santa Cruzdreef
Santa Cruzdreef 30
3563 VJ Utrecht
T (030) 261 24 04
E fortaal@auris.nl

Deel deze pagina


Stel een vraag

Floorball / Unihockey

Uw zoon / dochter heeft vanuit Special Heroes kennisgemaakt met Floorball / Unihockey

De bovenbouwgroepen hebben de  clinic floorball / unihockey gevolgd. Deze werden gegeven door Simone Lindenhovius van de Utrechtse floorball vereniging ‘UFC Utrecht’. Gelukkig hoeft het nog niet helemaal afgelopen te zijn. Deze sport kan uw zoon/dochter blijven beoefenen wanneer hij / zij dat leuk vindt.

Heeft u vragen over floorball bij UFC Utrecht?
Contactpersoon: Tessa Dijkman (voorzitter – trainingscoördinator)
E: info@ufcutrecht.nl
I: www.ufcutrecht.nl

Special Heroes is een landelijk sportstimuleringsprogramma om leerlingen binnen het speciaal onderwijs te laten zien en ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het project is een initiatief van de PO-raad, Stichting Onbeperkt Sportief en NOC*NSF met als doel de jeugdsport van leerlingen in het speciaal onderwijs een impuls te geven. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met scholen, lokale sportaanbieders en Special Heroes. Meer informatie over Special Heroes vindt u op onze website www.specialheroes.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/SpecialHeroesNL.

Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen over de mogelijkheden voor sporten en bewegen voor uw zoon/ dochter? Neem dan contact op met onze vakleerkracht bewegingsonderwijs (Cor de Bruine) of met Special Heroes (Sandra van Wijhe - Faase).

 • Veilig
 • Veilig

  Wij bieden leerlingen een veilige omgeving die uitdaagt om te leren. Door te werken met de Kanjertraining zorgen wij voor een veilig klimaat waarin leerlingen en teamleden respectvol met elkaar  omgaan.

 • Creatief
 • Creatief

  Met elkaar kunnen we anders denken, we zijn altijd opzoek naar de beste oplossing voor bepaalde problemen, soms zijn deze niet de meest voor de hand liggende.

 • Voor taal
 • Voor taal

  Het bevorderen van taal en communicatie staat elke schooldag centraal. In alle lessen is er veel aandacht voor. Om ons woordenschatonderwijs vorm te geven maken we gebruik van de methodiek Met woorden in de weer.

 • Coöperatief
 • Coöperatief

  Wij werken met een professioneel team dat altijd het beste uit de leerlingen wil halen. Wij vinden het belangrijk om  ouders te betrekken bij het opstellen en uitvoeren van plannen rondom hun kind. Verschillen tussen leerlingen en collega’s worden als kansen benut om van elkaar te leren. We houden rekening met elkaars verschillen en we maken er gebruik van om te leren. 

 • Toegankelijk
 • Toegankelijk

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen welkom is en zich ook welkom voelt bij ons op school. We organiseren onder andere koffieochtenden voor ouders, een oma en opa middag en een inloopavond voor familie en anderen om dit doel te bereiken.